Category: DEFAULT

Зрела Жена - Тотално Опуштање* - Ритам И Блуд ! (CDr, Album)

8 thoughts on “ Зрела Жена - Тотално Опуштање* - Ритам И Блуд ! (CDr, Album)

  1. View credits, reviews, tracks and shop for the CDr release of Ритам И Блуд! on Discogs.
  2. Зрелата жена се чувствува удобно и задоволно со нејзиниот живот и она што неа ѝ е важно и приоритетно, а не тоа што другите го наметнуваат. Уште 5 ситуации на следната страна.
  3. Ако е девојката совршено згодна тоа не значи дека е фатална жена. Што ја прави една жена фатална во очите на другите? Неретко се случува сите мажи да занемат пред присуството на убава жена. Но, ако таа го нема тоа нешто.
  4. Се смета дека една зрела жена има потреба од интимни односи 2 до 5 пати неделно и при недостатокот од редовен интимен живот се појавуваат симптоми на т.н „се*суално затишие“.
  5. Некои мали сигнали можат да откријат дали некоја жена долго немала секс. Подолгата апстиненција без секс развива кај жените поголема потреба за порно филмови, дури и неколкупати поголема од онаа што ја имаат мажите.
  6. Не очекувајте дека веднаш ќе ви дојде моментот за секс. Ви треба опуштање и релаксација. 9. Колку повеќе секс, толку поголема желба за секс. За жал, и спротивното е точно.
  7. Јужнокорејски активисти процењују да је жена присилно радило у борделима за јапанске војнике. Највећи део их је дошао из Кореје, али и из Кине, Индонезије, Тајвана и са Филипина.
  8. Она кое ве тера да испуштите силен звук на опуштање. Уште поголемо задоволство доживувате и ако вашите коски крцнат. Местењето на вашиот .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *